Allegro Cloud Computing

Wat is Cloud Computing ?

Cloud computing is een meer populair aspect van IT-technologie. Het is kosteneffectief en biedt meer flexibiliteit. Maar wat is cloud computing nu echt? Cloud computing geeft toegang tot een gedeelde groep van netwerken, servers, opslag, applicaties en ga zo maar door. Maar in plaats van deze zelf te controleren, worden deze diensten geleverd van buiten af de organisatie, ergens in een ‘cloud’. De werkelijke locatie is van weinig belang , maar wat telt is dat de services toegankelijk zijn vanaf elke locatie in de wereld.
Door het groeperen van deze faciliteiten, kan de cloud-dienstverlener een gemakkelijkere manier van aanpassen van schaalbaarheid bieden en dus voldoen aan de wensen en verwachtingen van de klant. Cloud-diensten worden meestal aangeboden via grote datacenters. Cloud computing kan zijn prive, bereikbaar met een groep gebruikers of organisaties, of het openbaar, of een combinatie van deze modellen.

Allegro, orchestrating your business

  • Geschikt voor kleine en grote KMO, boekhouders en fiduciaires
  • Geen volume beperkingen
  • Gebruikmakende van de meest moderne en innovatieve technieken
  • Geen lokale dure installatie meer
  • Werken van gelijk waar en wanneer
  • is een totaal nieuwe kijk op boekhouding
Allegro is zo ontworpen, dat u het verschil niet kan zien tussen een internet- of een desktop/server toepassing. Het lijkt of u lokaal aan het werken bent. Er werd gebruik gemaakt van de meest performante en modernste technieken om Allegro te ontwikkelen. Door jarenlange ervaring in boekhouding- en bedrijfsoplossingen hebben we alle mogelijke zorg besteed aan deze toepassingen om te voldoen aan de vereisten van bedrijven, boekhouders en fiduciaires. U kan werken waar en wanneer u wenst. Uw boekhouder of accountant kan uw boekhouding verzorgen zonder verplaatsing. Is uw interesse of nieuwsgierigheid gewekt? Aarzel niet en neem persoonlijk contact met mij op voor een vrijblijvende demo: 0475/60 14 40 of mail: info@amsconsulting.be DEMO WOLK WEBSITE