Start your business

Start u een nieuwe zaak? Dan zult u ongetwijfeld een boekhouding moeten gaan beheren. Kies de makkelijke weg en geniet van onze "Allegro Starter"-aanbieding! Start Your Business is een gezamenlijk initiatief van INGAllegro Software (ex-Systemat/Popsy), Belgacom en Electrabel, begin 2009 opgestart. Partena is in juli 2012 toegetreden. Starters en jonge ondernemingen een nieuwe service aanbieden in de vorm van een Starterskit die de beginnende ondernemer stap voor stap begeleidt bij de start van zijn zaak ... met dat doel voor ogen bundelden Allegro, Belgacom, Electrabel, ING en Partena hun krachten en ontwierpen ze samen "Start Your Business" (April 2009), neem alvast een kijkje en geniet ook van de andere voordelen van onze partners: www.startyourbusiness.be. SYB

Ons aanbod: Is uw bedrijf jonger dan 3 jaar? Geniet gedurende 1 jaar gratis, van een Allegro toegang!

Gedurende een volledig boekjaar stellen wij u het boekhoudprogramma en alle modules van uw keuze ter beschikking. Maar dat is nog niet alles! Wij bieden u ook een waaier aan bijkomende voordelen aan: updates, telefonische ondersteuning, kortingen op onze opleidingen enz. Wanneer tot slot het einde nadert van uw eerste boekjaar en Allegro u volledig heeft overtuigd, kan u definitief activeren.
Starterskit
  • gratis Starterskit voor starters bestellen via www.startyourbusiness.be (digitaal of per post onder de vorm van een doos). De Starterskit bevat:
    • aanbiedingen met meer dan 3.500 euro aan kortingen onder de vorm van vouchers van Start Your Business-partners
    • gratis oortjes voor smartphone, tablet of laptop
    • een voucher voor het boek ‘Praktijk van het beheer van kleine ondernemingen’ van Olivier Kahn en Frédéric Parissier (waarde: € 65) te verkrijgen in ruil van een commercieel onderhoud bij één van de founding partners (ING, Allegro Software, Belgacom, Electrabel en Partena). Het boek bevat praktisch advies inzake strategie, financiën, marketing en management.
  • Infosessies bij een aantal starters events en beurzen (waaronder Beurs Ondernemen Vlaanderen)
  • de Start Your Business-nieuwsbrief met informatie betreffende interessante starters events en partners promoties.
  Voor 1 jaar gratis starterslicentie - klik hier

Founding partners:

allegro ingpartena belgacom electrabel