Bel ons vandaag: 0475 60 14 40|info@amsconsulting.be
 • Allegro Invoice Subito, dé GRATIS facturatie instaptool om kennis te maken met ‘The Cloud’ Allegro Invoice Subito, dé GRATIS facturatie instaptool om kennis te maken met ‘The Cloud’

  Allegro Invoice Subito, dé GRATIS facturatie instaptool om kennis te maken met ‘The Cloud’

Allegro Invoice Subito, dé GRATIS facturatie instaptool om kennis te maken met ‘The Cloud’

Een ervaring met de cloud is niet enkel bedoeld voor grote accounts. Allegro lanceert een facturatietool voor kmo's die eenvoudig en gratis toegankelijk is voor alle ondernemingen die minder dan 100 facturen per jaar opstellen. Allegro Invoice subito is dé facturatie instaptool om kennis te maken met de cloud. Om de cloud te leren gebruiken, is de efficiëntste leermethode wellicht om er facturen op te stellen. U kunt facturen genereren met de kleuren van uw onderneming en een database opstellen met alle nodige eigenschappen noodzakelijk voor een degelijk beheer. De tool is gemaakt met het oog op continuïteit. Zo staat hij in het systeem klaar om de evolutie en groei van de onderneming te volgen, die wanneer dan ook toegang kan krijgen tot de andere functionaliteiten van Allegro.

Even uitproberen?

 • Minder dan 100 facturen /per jaar: Gratis
 • Meer dan 100 facturen / per jaar: €10 (excl. BTW) per maand
 • Inclusief: gebruik, updates, backup, ondersteuning
 • Login: https://online.allegro-software.eu
 • Gebruikersnaam: DEMONL
 • Paswoord: DEMONL

Overtuigd?

  Zodra uw account opgesteld is, zult u uw login en paswoord ontvangen en kunt u  aan de slag.  
 • Allegro Business Suite: een nieuwe kijk op een boekhoudpakket Allegro Business Suite: een nieuwe kijk op een boekhoudpakket

  Allegro Business Suite: een nieuwe kijk op een boekhoudpakket

Allegro Business Suite: een nieuwe kijk op een boekhoudpakket

Verlies geen minuut meer. Met Allegro is een internetverbinding genoeg om uw boekhouding, inventaris en facturering te beheren, welk toestel u ook gebruikt. U hoeft geen applicatie te downloaden. Noch iets te updaten. Allegro zorgt voor de boekhouding van uw onderneming, in België en elders. De modernste technologieën werden gebruikt om deze 100% web en 100% mobiele oplossing te ontwerpen. Allegro is gebaseerd op Popsy, een boekhoudapplicatie die reeds sinds 20 jaar met Belgische kmo’s werkt. Twee jaar werk waren nodig om Popsy van de computer te halen en er een echte universele webapplicatie van te maken. Het principe? U werkt waar en wanneer u wilt. U hoeft zich enkel op de website te identificeren en u kunt aan het werk gaan. U kunt bovendien het verschil niet zien tussen een klassieke desktop-applicatie en Allegro, die u via een webbrowser gebruikt vanaf welke computer, smartphone, netbook of tablet dan ook. Binnen uw bedrijf kunt u een al dan niet beperkte toegang aan sommige medewerkers geven. Uw boekhouder kan zelfs een oog op uw boekhouding houden zonder dat hij zich hoeft te verplaatsen en zonder dat u bestanden in een bepaald bestandsformaat hoeft op te sturen. Hoeveel kost het? U bent op de functies geabonneerd die voor u nuttig zijn door een maandelijkse bijdrage te betalen. Het bedrag varieert in functie van uw behoeften (algemene boekhouding, wettelijke rapporten, bank module met SEPA-normen, factureringsysteem, gescheiden boekhouding voor meerdere bedrijven, enz.). Er bestaat reeds een oplossing voor uw bedrijf tegen 25 euro per maand. De support wordt helemaal online aangeboden en uw gegevens worden constant beveiligd (via een back-up).
 • Financiën controleert boekhoudsoftware Financiën controleert boekhoudsoftware

  Financiën controleert boekhoudsoftware

Financiën controleert boekhoudsoftware

Artikel De Standaard 18/07/2013 Financiën voert een onderzoek naar frauduleuze commando’s in boekhoudsoftware om belastingen te ontduiken. Inspecteurs van de overheidsdienst Financiën zijn bezig met een controle van de boekhoudsoftware van honderden bedrijven en zelfstandigen. Ze concentreren zich op alle voorgeprogrammeerde mogelijkheden om belastingen te ontduiken. Of er tijdens de controles ook effectief fraudegevallen zijn vastgesteld, is niet bekend. De dienst Financiën weigert te reageren op individuele dossiers. De controles zijn al langer aan de gang, bevestigt het kabinet van staatssecretaris voor Fraudebestrijding John Crombez (SP.A). ‘Het is een bekend probleem. We leiden nu zelfs inspecteurs speciaal op om de boekhoudsoftware te controleren.’ Het boekhoudprogramma DBFACT loopt daarbij erg in de kijker, meldt het VTM Nieuws. De software bevat een geheim commando om de kassa-inkomsten virtueel te verwijderen. Daardoor verdwijnen die uit de boekhouding en moeten er geen belastingen op betaald worden. Een anonieme ex-medewerker van de fabrikant bracht het bestaan ervan naar buiten. Volgens maker Sage TML raken de beschuldigingen kant noch wal. Het commando bestaat wel degelijk, maar mag in principe niet gebruikt worden. ‘Als de gebruikers ervoor kiezen om de gegevens aan te passen zodat zij zich schuldig maken aan actieve fraude, dan wil Sage TML zich daar uitdrukkelijk van distantiëren.’ Het bedrijf vreest het slachtoffer te zijn van een wraakzuchtige ex-werknemer die Financiën mobiliseerde. Er werden ook diverse dreigmails ontvangen.
Door |juli 18th, 2013|BTW|0 Reacties