Bel ons vandaag: 0475 60 14 40|info@amsconsulting.be
 • Nieuwe Bank Link-upgrade voor onze boekhoudsoftware Nieuwe Bank Link-upgrade voor onze boekhoudsoftware

  Nieuwe Bank Link-upgrade voor onze boekhoudsoftware

Nieuwe Bank Link-upgrade voor onze boekhoudsoftware

De reeks Popsy-producten, waaronder specifiek onze boekhoudsoftware, geniet als eerste van de nieuwe Bank Link-versie die ook in het Allegro-gamma geïmplementeerd wordt. Deze volledige herziening kan in twee woorden beschreven worden: gebruiksvriendelijk en tijdbesparend. De ontwikkeling van het Allegro-gamma in de Cloud betekent niet dat de Popsy-producten niet meer evolueren. Analysedossiers zijn namelijk dezelfde voor de twee productengamma’s van POPSY en ALLEGRO. Het POPSY-gamma is trouwens de eerste die van de upgrade van onze modules zal genieten. Dat is het geval van de bankverbinding waarvan de functionaliteiten helemaal herzien werden zodat de module nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker zou zijn wanneer CODA 1- en CODA 2-bestanden behandeld worden. Een serieuze tijdwinst voor boekhoudprofessionals. Met deze nieuwe versie worden niet-geïdentificeerde transfers ook gemakkelijker gecontroleerd. Bankoverschrijvingen worden voortaan nog sneller via POPSY gestuurd. Ten slotte worden SEPA-bestanden nu volledig behandeld, inclusief nieuwe domicilieringsmandaten. Qua controles moeten we toch even de nadruk leggen op de Excel Add-In van Popsy. Deze module wordt aan Excel toegevoegd en zorgt voor een dynamische verbinding met boekhoudcijfers. Deze optie is niet zeer bekend, maar het vult een Excel-document aan om buiten de boekhouding tools te creëren. De perfecte gelegenheid om vanaf de boekhouding zelf eens en voor altijd tabellen op te stellen met ratio’s en controles die volledig op maat gemaakt worden en in realtime in functie van de cijfers aangepast worden. Dankzij functie genieten beheerscontroleur en accountants tevens van een direct en constant overzicht. Laten we niet vergeten dat alle specifieke modules ook direct activeerbaar zijn vanaf het Popsy-product en dat onze diensten altijd te uwer beschikking staan om vragen te beantwoorden.
 • Allegro Business Suite: een nieuwe kijk op een boekhoudpakket Allegro Business Suite: een nieuwe kijk op een boekhoudpakket

  Allegro Business Suite: een nieuwe kijk op een boekhoudpakket

Allegro Business Suite: een nieuwe kijk op een boekhoudpakket

Verlies geen minuut meer. Met Allegro is een internetverbinding genoeg om uw boekhouding, inventaris en facturering te beheren, welk toestel u ook gebruikt. U hoeft geen applicatie te downloaden. Noch iets te updaten. Allegro zorgt voor de boekhouding van uw onderneming, in België en elders. De modernste technologieën werden gebruikt om deze 100% web en 100% mobiele oplossing te ontwerpen. Allegro is gebaseerd op Popsy, een boekhoudapplicatie die reeds sinds 20 jaar met Belgische kmo’s werkt. Twee jaar werk waren nodig om Popsy van de computer te halen en er een echte universele webapplicatie van te maken. Het principe? U werkt waar en wanneer u wilt. U hoeft zich enkel op de website te identificeren en u kunt aan het werk gaan. U kunt bovendien het verschil niet zien tussen een klassieke desktop-applicatie en Allegro, die u via een webbrowser gebruikt vanaf welke computer, smartphone, netbook of tablet dan ook. Binnen uw bedrijf kunt u een al dan niet beperkte toegang aan sommige medewerkers geven. Uw boekhouder kan zelfs een oog op uw boekhouding houden zonder dat hij zich hoeft te verplaatsen en zonder dat u bestanden in een bepaald bestandsformaat hoeft op te sturen. Hoeveel kost het? U bent op de functies geabonneerd die voor u nuttig zijn door een maandelijkse bijdrage te betalen. Het bedrag varieert in functie van uw behoeften (algemene boekhouding, wettelijke rapporten, bank module met SEPA-normen, factureringsysteem, gescheiden boekhouding voor meerdere bedrijven, enz.). Er bestaat reeds een oplossing voor uw bedrijf tegen 25 euro per maand. De support wordt helemaal online aangeboden en uw gegevens worden constant beveiligd (via een back-up).
 • Allegro Software NV, een jonge en erkende onderneming Allegro Software NV, een jonge en erkende onderneming

  Allegro Software NV, een jonge en erkende onderneming

Allegro Software NV, een jonge en erkende onderneming

Allegro verkoopt toekomstgerichte beheeroplossingen. De Allegro groep is reeds een gevestigde waarde op de Belgische en Luxemburgse markt. In oktober 2012 is Popsy Software NV, na de samen smelting met Trias BSS bvba, Allegro Software NV geworden. Vandaag verkoopt de groep Allegro een splinternieuwe boekhoudsoftware : Allegro wordt in de cloud verwerkt en is dus 100% web gericht en 100% mobiel, daarnaast kan het programma vanaf eender welk toestel (computer, MAC, netbook, tablet) gebruikt worden. U hebt enkel een internetverbinding nodig. Allegro is gegroeid uit Popsy, een boekhoudapplicatie die reeds sinds 25 jaar gebruikt wordt in Belgische kmo’s. Meer informatie vindt u op de website. Allegro Software NV is dus al goed op de Belgische en Luxemburgse markt ingeburgerd. Maar ook op de Tsjechische markt : in maart 2012 nam een Tsjechische onderneming, Newlink, deel aan de overname van Popsy Software in het kader van een MBO, samen met Philippe Logé, General Manager van Popsy van 1993 tot 2003, en waarvan hij weer aan het hoofd staat sinds 2011, en Rudy Van Avermaet, General Manager van Trias van 1989 tot 2012. Allegro is reeds een kleine internationale groep en telt 35 medewerkers. Op de Belgische markt wordt het software bijna exclusief verkocht via een netwerk van verdelers, die zich over heel het land bevinden. Er bestaat reeds een oplossing voor uw bedrijf vanaf 25 euro per maand.
 • Allegro gaat “forte”! Allegro gaat “forte”!

  Allegro gaat “forte”!

Allegro gaat “forte”!

De eerste maanden van het bestaan van Allegro, sinds deze de activiteiten van Popsy heeft overgenomen, bevestigt dat zijn oprichters de juiste keuze hebben gemaakt en duidt op een veelbelovend eerste boekjaar. Volgende maand is het een jaar geleden dat Philippe Logé, Rudy Van Avermaet en Dušan Koutný (onze foto) de overname door Allegro lanceerden van Popsy en de integratie van de reseller Trias. Dit jaar is in een oogwenk voorbijgegaan gezien alles wat heeft plaatsgevonden! Ook al is het 18 maanden durende boekjaar nog niet voorbij, zijn de stabiliteit van de klantenportefeuille en de naamsbekendheid van Allegro bij cijferspecialisten reden genoeg om tevreden te zijn. De interne werken aan kostenbeheersing, informatie voor resellers en het verbeteren van de klantensupport zijn vandaag achter de rug en beginnen nu al vruchten af te werpen. In de komende weken zullen ook – op een regelmatig tempo – diverse langverwachte modules verschijnen om het aanbod van Allegro aan te vullen en om onze inspanningen te versterken in de opleiding van onze klanten met de cloud. Deze nieuwe opslagtechnologie kent een toenemend succes, voornamelijk in Vlaanderen. Het bevestigt dat een duidelijke en transparante toelichting de bezwaren en vooroordelen over deze in de toekomst fundamentele tool doen verdwijnen Allegro kijkt uit naar de volgende projecten en uitdagingen die ons zonder twijfel nog veel voldoening zullen schenken tijdens dit eerste boekjaar.